ΒΙΕΝΝΗ - 4 ΜΕΡΕΣ

17/02/2018

€ 450,00

ΒΙΕΝΝΗ - 4 ΜΕΡΕΣ
Διάρκεια: 4 ΜΕΡΕΣ       Προορισμός: ΑΥΣΤΡΙΑ

ΒΙΕΝΝΗ - ΔΑΣΗ ΒΙΕΝΝΗΣ – 4 ΜΕΡΕΣ

Αν/σεις: 17/02/2018

Πρόγραμμα

ΗΜΕΡΑ 1η: ΑΘΉΝΑ – ΠΤΉΣΗ ΠΡΟΣ ΒΙΈΝΝΗ - ΞΕΝΆΓΗΣΗ ΠΌΛΗΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο στις 07:10 π.μ και πτήση στις 09:10 π.μ για την αρχοντική πρωτεύουσα της Αυστρίας την Βιέννη. Άφιξη στις 10:30 π.μ, συνάντηση με τον τοπικό μας ξεναγό και ακολουθεί η πανοραμική ξενάγηση της πόλης. Θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Mαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σενμπρούν, που θεωρείται ισάξιο των Βερσαλλιών. Θα δούμε το ανάκτορο Mπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Ρινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Aγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος να περπατήσετε στην Κέρτνερστράσε και να απολαύσετε έναν Βιεννέζικο καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα σ’ ένα από τα πολλά παλιά και διάσημα καφέ της πόλης. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 2η: ΒΙΈΝΝΗ - ΗΜΈΡΑ ΕΛΕΎΘΕΡΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΉ ΕΚΔΡΟΜΉ ΣΆΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ)

Πρωινό και η ημέρα στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε τα περίφημα μουσεία της πόλης ή την αγορά. Εναλλακτικά προτείνουμε (έξοδα ατομικά) ολοήμερη εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ, πατρίδα του Μότσαρτ, που έχει επικρατήσει να λέγεται «πόλη της μελωδίας». Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Σάλτσαχ, διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα, ανάμεσά τους οι κήποι του Μίραμπελ, το Δημαρχείο, το σπίτι του Μότσαρτ, ο ναός του Αγ. Πέτρου, τα βασιλικά ανάκτορα, η εκκλησία των Καπουτσίνων κ.ά. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα, αγορές ή ακόμα για να απολαύσει κανείς την υπέροχη θέα από το κάστρο της πόλης. Επιστροφή στη Βιέννη νωρίς το βράδυ. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 3η: ΒΙΈΝΝΗ - ΗΜΈΡΑ ΕΛΕΎΘΕΡΗ

Πρωινό και η ημέρα στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε τα περίφημα μουσεία της πόλης ή την αγορά. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 4η: ΒΙΈΝΝΗ - ΕΚΔΡΟΜΉ ΔΆΣΗ ΒΙΈΝΝΗΣ – ΠΤΉΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉΣ ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ

Πρωινό και ακολουθεί επίσκεψη στα περίχωρα της Bιέννης, στο περίφημο Βιεννέζικο Δάσος. Εκεί στην τοποθεσία Μάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Ροδόλφου, τελευταίου διάδοχου του Θρόνου και της Mαρίας Bετσέρα. Στη συνέχεια θα γνωρίσουμε τη γνωστής λουτρόπολη Mπάντεν. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βιέννης απ’ όπου ακολουθεί η πτήση επιστροφής στις 18:20 μ.μ. Άφιξη στην Αθήνα στις 21:30 μ.μ.


Room Type | Τύπος Δωματίων DBL/TRP | Δίκλινο/Τρίκλινο CHD | Παιδικό* SGL | Μονόκλινο
TIMH KAT ATOMO 450,00 € 420,00 € 540,00 €

* έως 12 ετών σε δωμάτιο με δύο ενήλικες


Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βιέννη-Αθήνα, με πτήσεις της AEGEAN AIRLINES
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* (HOTEL SIMMS 4* or sim), με πρωινό
  • Πανοραμική ξενάγηση της Βιέννης & εκδρομή στα Δάση Βιέννης με ελληνόφωνο ξεναγό
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στη Βιέννης
  • Τοπικός ελληνόφωνος συνοδός καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων 150€
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία.
  • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

« επιστροφή