ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ Κ Ε Ρ Κ Υ Ρ Α

5 H M E Ρ Η Ο Δ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η

€ 140,00

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ Κ Ε Ρ Κ Υ Ρ Α
    Πρόγραμμα   Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ

1Η ΜΕΡΑ : AΘΗΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναχώρηση από Αθήνα το πρωί μέσω Ρίου – Αντιρρίου για Άρτα και έπειτα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας από όπου και θα πάρουμε το πλοίο για το νησί της Κέρκυρας. Άφιξη στο νησί των Φαιάκων, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο απόγευμα . Δείπνο στο ξενοδοχείο, διαν/ση.

2Η ΜΕΡΑ : ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ – ΚΑΣΣΙΟΠΗ – EΠITAΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Πρωινό. Ξεκινάμε για να εξερευνήσουμε το Βόρειο τμήμα του νησιού. Περνώντας από το εργαστήριο του KOUM KOUAT φτάνουμε στην γραφική Παλαιοκαστρίτσα ένας πραγματικός επίγειος παράδεισος με έξι γραφικούς όρμους, και καταπράσινο τοπίο. Ψηλά στο λόφο-βράχο, προβάλλει η Μονή της Ζωοδόχου Πηγής. Απέναντι από τη Μονή θαυμάζει κανείς το χωριό Λάκωνες με την ωραία θέα από την «Μπέλλα Βίστα». Ακολουθώντας μια εκπληκτική διαδρομή μέσα στην ανοιξιάτικη φύση του νησιού φτάνουμε στην Κασσιόπη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μέσω μιας μοναδικής παραθαλάσσιας διαδρομής. Το απόγευμα αναχωρούμε για την Πόλη που είναι κατάμεστη από πιστούς. Στολισμένη πένθιμα, φλάμπουρα να κρέμονται από τα μπαλκόνια, οι μπάντες κάνουν την ατμόσφαιρα πιο κατανυκτική ενώ ο Επιτάφιος της Μητρόπολης θα περνάει από την Σπιανάδα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο.

3Η ΜΕΡΑ : ΠΟΛΗ (Κανάτια) -ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ - ΚΑΝΟΝΙ

Πρωινό και αναχωρούμε για την Πόλη. Ο Επιτάφιος του Αγ. Σπυρίδωνα και η Λιτανεία του Σκηνώματος του ξεκινά. Μπάντες συνοδεύουν την Λιτανεία και οι πιστοί ακολουθούν τον «Άγιο» μέχρι το Φρούριο. Στις 11:00 από κάθε γωνιά της πόλης ακούγεται ο ήχος των κανατιών που σπάνε οι ντόπιοι, οι καμπάνες ηχούν, οι μπάντες παιανίζουν χαρμόσυνα εμβατήρια. Όλη η πόλη γιορτάζει την πρώτη Ανάσταση!! Συνεχίζοντας την ημέρα μας θα επισκεφθούμε το ανάκτορο της Πριγκίπισσας Σίσσυ, το Αχίλλειο. Ολάνθιστοι μαγευτικοί κήποι γύρω από το παλάτι, μπορείτε να θαυμάσετε τους εξαιρετικούς πίνακες καθώς και τα εκθέματα του παλατιού – μουσείου. Συνεχίζουμε για το Κανόνι, με θέα την Μονή Βλαχέρνας και το Ποντηκονήσι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μεταφορά στην πόλη για την παρακολούθηση της Αναστάσιμης Ακολουθίας και Αναστάσιμο δείπνο στο ξενοδοχείο.

4Η ΜΕΡΑ :ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ – ΠΟΛΗ

Πρωινό. Λαμπριάτικη μέρα και χαρείτε την γιορτινή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου που διαμένετε. Πασχαλινό γλέντι. Χρόνος ελέυθερος όλη την ημέρα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Το απόγευμα βόλτα στην πόλη της Κέρκυρας.

5Η ΜΕΡΑ : KEΡΚΥΡΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχωρούμε για το λιμάνι όπου και θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για την Ηγουμενίτσα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.


Room Type | Τύπος Δωματίων DBL/TRP | Δίκλινο/Τρίκλινο CHD | Παιδικό* SGL | Μονόκλινο
ΤΙΜΗ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΙΧ 140,00 € 120,00 € 240,00 €
ΤΙΜΗ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ 189,00 € 169,00 € 289,00 €

* έως 12 ετών σε δωμάτιο με δύο ενήλικες


Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές, περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν
  • Διανυκτερεύσεις στo επιλεγμένo ξενοδοχείo CORFU SENSES RESORT
  • Ημιδιατροφή
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR
  • Aσφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, απώλειες αποσκευών κ.α.
  • ΔΩΡΟ ΒΑΛΙΤΣΑ-ΤΣΑΝΤΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΑΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ

Δεν περιλαμβάνονται

  • Εισιτήρια πλοίων Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Φόρος διαμονής 1,5 ευρώ ανά άτομο ανά ημέρα.

Απαραίτητα

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ :

05.04 Μεγαλη Πεμπτη : Δείπνο,

06.04 Μεγάλη Παρασκευή: Δείπνο,

07.04 Μεγάλο Σάββατο: Μενού Αναστάσεως,

08.04 Κυριακή Πάσχα: Παραδοσιακό γλέντι την Κυριακή με Πασχαλινό Μενού και μουσική από CD.

 

Η ΤΙΜΗ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΙΧ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

« επιστροφή