Google Ads Snippet - Insert after previous tag

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 23/12

23-26/12 - 4 ΜΕΡΕΣ

€ 215,00

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 23/12
    Πρόγραμμα   Διάρκεια: 4 ΜΕΡΕΣ       Προορισμός: KALAMPAKA

Πρόγραμμα

Ενδιαφέρομαι

ΗΜΕΡΑ 1Η. Αθήνα - Κορώνη - Λίμνη Πλαστήρα - Καλαμπάκα

Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Λαμία – Δομοκό όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για την Μονή Κορώνης, η οποία είναι χτισμένη σε μία καταπράσινη πλαγιά και ιδρύθηκε τον 16ο αιώνα. Παραμονή για προσκύνημα. Εν συνεχεία θα κάνουμε το γύρο της Λίμνης Πλαστήρα όπου η διαδρομή είναι μαγευτική. Κατόπιν στην πλαζ Λαμπερού θα έχουμε το μεσημεριανό μας φαγητό. Έπειτα θα κάνουμε ενδιάμεση στάση στο Φράγμα και στα Καλύβια Πεζούλας. Έπειτα για Καλαμπάκα όπου τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημερα 2η. Καλαμπάκα -Ελάτη,Τρίκαλα «Μύλος των Ξωτικών»
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Πύλη και αρχίζουμε να ανεβαίνουμε τα ωραιότερα χωριά της Πίνδου και του Κόζιακα, περνώντας την Ελάτη, τα περτουλιώτικα λιβάδια τα γεμάτα με έλατα, θα ξεπροβάλει το γραφικό Περτούλι και θα καταλήξουμε στο Νεραϊδοχώρι. Επιστροφή στην Ελάτη που είναι χτισμένη σε υψόμετρο 900μ. στις πλαγιές του Κόζιακα, περικυκλωμένη από πυκνά ελατοδάση, πετρόχτιστα σπίτια και μαγαζάκια με είδη λαϊκής τέχνης που συνθέτουν μια πανέμορφη εικόνα, παραμονή για μεσημεριανό φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα επισκεφθούμε στα Τρίκαλα τη μαγεία των Χριστουγέννων τον «Μύλο των Ξωτικών». Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.

Ημερα 3η. Τρίκαλα- Μέτσοβο

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το Μέτσοβο όπου θα επισκεφθούμε το λαογραφικό μουσείο του Αρχοντικού Τοσίτσα, την Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου και τον Αβερώφειο Κήπο. Παραμονή για το Χριστουγεννιάτικο γεύμα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 4η. Μέτσοβο – Μετέωρα - Καλαμπάκα.

Σήμερα την ημέρα μας θα την αφιερώσουμε στα Μετέωρα. Τα μοναδικά στον κόσμο Μετέωρα μοιάζουν με θεόρατα γλυπτά που δεσπόζουν πάνω από την Καλαμπάκα. Θα επισκεφθούμε την Μονή Μεγάλου Μετεώρου, τη μεγαλύτερη μονή του συγκροτήματος των Μετεώρων του 14ου αιώνα και στη συνέχεια την Μονή Αγ. Στεφάνου με το επιβλητικό καθολικό της αγιορείτικου τύπου. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για φαγητό και καφέ.

 


Room Type | Τύπος Δωματίων DBL/TRP | Δίκλινο/Τρίκλινο CHD | Παιδικό* SGL | Μονόκλινο
TIMH KAT ATOMO 215,00 €   285,00 €

* έως 12 ετών σε δωμάτιο με δύο ενήλικες


Περιλαμβάνονται

 

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Ορφέας με πρωινό μπουφέ
  • Το ρεβεγιόν της παραμονής των Χριστουγέννων με μουσική με DJ
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
  • Αρχηγός του γραφείου
  • Ασφάλεια ταξιδίου

 

Δεν περιλαμβάνονται

 

  • Προσωπικά έξοδα & οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

 

 


ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ / ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Όνομα

Επίθετο

Email

Τηλέφωνο


Αποδέχομαι τη λήψη των στοιχείων μου από την εταιρία Famous Sotiriou Travel και εγκρίνω την ασφαλή διατήρηση & επεξεργασία τους.:


Άτομα


Μήνυμα-Συμπληρώστε επιπλέον στοιχεία (Ονόματα/Ηλικίες κλπ)


Φόρμα Κράτησης

Όνομα

Επίθετο

Email

Τηλέφωνο


Άτομα


Εξουσιοδότηση Χρέωσης Πιστωτικής Κάρτας

Αριθμός Πιστωτικής Κάρτας


Τύπος Κάρτας


Ημερομηνία Λήξης (ΜΗΝΑΣ/ΕΤΟΣ)


CVC (3 τελευταία ψηφία στη πίσω πλευρά της κάρτας)


Ποσό


Ονόματα Συμμετεχόντων

Ονόματα Συμμετεχόντων (όπως αναγράφονται στα διαβατήρια)Εξουσιοδοτώ τον κ. Παύλο Η. Σωτηρίου να εισπράξει από την κάρτα μου. Εν συνεχεία δηλώνω πως αποδέχομαι τη λήψη των στοιχείων μου από την εταιρία Famous Sotiriou Travel και εγκρίνω την ασφαλή διατήρηση & επεξεργασία τους.Η Εταιρία FAMOUS SOTIRIOU TRAVEL δηλώνει υπεύθυνα πως χρησιμοποιεί τα πιο πάνω στοιχεία της κάρτας για μία φορά εφάπαξ. Τα στοιχεία δε αυτά, διαγράφονται ή καταστρέφονται μετά τη πάροδο ενός (1) μηνός από το πέρας του ταξιδίου για το οποίο δήλωσαν και πλήρωσαν με την συγκεκριμένη κάρτα και εν τέλει συμμετείχαν σε αυτό, οι δηλωθέντες εκδρομείς:


« επιστροφή