Google Ads Snippet - Insert after previous tag

ΚΥΠΡΟΣ 03-06/11 - 4 ΜΕΡΕΣ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

€ 390,00

ΚΥΠΡΟΣ 03-06/11 - 4 ΜΕΡΕΣ
    Πρόγραμμα   Διάρκεια: 4 ΜΕΡΕΣ       Προορισμός: ΚΥΠΡΟΣ

Πρόγραμμα

Ενδιαφέρομαι

 

1η ημέρα: Αθήνα - Λάρνακα - Αγ Ναπα - Λεμεσός

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος και πτήση για την Κύπρο . Αφιξη στη Λάρνακα και επίσκεψη στην εκκλησία του Αγ Λαζάρου, ένα από τα πιο σημαντικά Βυζαντινά μνημεία της Κύπρου, του 10ου αιώνα, που επιβίωσε κατά τη διάρκεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Εκεί μπορούμε να προσκυνήσουμε το σκήνωμα του Αγίου το οποίο βρίσκεται στην κρύπτη της εκκλησίας , και αναχώρηση για εκδρομή στην Αγία Νάπα. Στην Αγία Νάπα θα δούμε το βενετσιάνικο μοναστήρι και θα έχουμε ελέυθερο χρόνο Τακτοποίηση. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Τακτοποιηση στο ξενοδοχειο .Δείπνο .Διανυκτέρευση

2η ημέρα: Λεμεσός - Όρος Τρόοδος - Μονή Κύκκου - Λεμεσός

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για να ξεναγηθούμε στα ορεινά καταπράσινα θέρετρα της Κύπρου όπου τα γραφικά χωριουδάκια, οι Βυζαντινές εκκλησίες και τα γάργαρα νερά συνθέτουν ένα καταπληκτικό τοπίο. Διασχίζοντας την οροσειρά του Τρόοδος περνάμε από γραφικά χωριά και σταματούμε στο κέντρο της πλατείας του Τροόδους, που είναι 1.750 . μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας. Μετά θα συνεχίσουμε για το μεγαλύτερο και πλουσιότερο μοναστήρι του νησιού. Το μοναστήρι του Κύκκου του 12ου αιώνα είναι αφιερωμένο στην Παναγία. Εκεί στο Θρονί της Παναγίας θα επισκεφθούμε τον τάφο του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του 3ου του Πρώτου Προέδρου της Κύπρου Θα επισκεφτούμε το όμορφο και παραδοσιακό χωριό του Πεδουλά. Εκεί μπορούμε να φάμε σε τοπική ταβέρνα (προαιρετικά). Θα επισκεφθούμε ακόμη τις χιλιοτραγουδισμένες Πλάτρες, γνωστές και από την ποίηση του Σεφέρη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση .Δείπνο. Διανυκτέρευση .

3η ημέρα: Λεμεσός - Πάφος - Λεμεσός

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για μια ολοήμερη εκδρομή στην όμορφη πόλη της Πάφου. Διασχίζοντας τους απέραντους αμπελώνες και πορτοκαλεώνες του Φασουρίου. φθάνουμε στον Πύργο των Ιπποτών στο Κολόσσι .Περνάμε από τις Αγγλικές βάσεις και σταματούμε για τις φωτογραφίες στην Πέτρα του Ρωμιού ,όπου κατά την μυθολογία αναδύθηκε από τους αφρούς των κυμάτων η θέα της ομορφιάς και του Έρωτα η Αφροδίτη. Θα ξεναγηθούμε στο Κούριο που ήταν μια σημαντική αρχαία πόλη βασίλειο και είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές αρχαιολογικές περιοχές της Κύπρου. Μετά θα επισκεφτούμε τον ιερό ναό του Απόλλωνα Υλάτη. Επιστροφή στην Πάφο όπου θα επισκεφτούμε την έπαυλη του Διονύσου με τα μοναδικά σε ομορφιά ψηφιδωτά την πεντάτρουλη Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής την κατακόμβη της Αγίας Σολωμόνης και τέλος τη στήλη όπου ο Απόστολος Παύλος μαστιγώθηκε .Θα καταλήξουμε στο λιμανάκι της Πάφου με το υπέροχο φρούριό της. Χρόνος ελεύθερος. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4 η ημέρα: Λεμεσός - Λευκωσία -Λάρνακα - Αθηνα

Πρωινό και θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της Κύπρου τη Λευκωσία. Επισκεπτόμαστε την Πράσινη Γραμμή, που χωρίζει τη Λευκωσία σε ελληνικό και τουρκικό τομέα τα Φυλακισμένα μνήματα όπου βρίσκονται οι τάφοι των ηρώων που εκτελέστηκαν από τους Άγγλους κατά τον Απελευθερωτικό Αγώνα του και τον Τύμβο Της 1955–1959 Μακεδονίτισσας το μνημείο των πεσόντων Ελλήνων και Κυπρίων από την τουρκική εισβολή .Επίσης τα ενετικά τείχη το Αρχαιολογικό Μουσείο τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη με τις θαυμάσιες τοιχογραφίες το Μέγαρο της Αρχιεπισκοπής καθώς και τη γραφική Λαϊκή Γειτονιά μια συνοικία του 19ου αιώνα .Χρόνος ελεύθερος να περπατήσουμε στην πρωτεύουσα της Κύπρου . Mεταφορά στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και πτήση επιστροφής.

 


Room Type | Τύπος Δωματίων DBL/TRP | Δίκλινο/Τρίκλινο CHD | Παιδικό* SGL | Μονόκλινο
TIMH KAT ATOMO 390,00 €   460,00 €

* έως 12 ετών σε δωμάτιο με δύο ενήλικες


Περιλαμβάνονται

 

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα- Λάρνακα -Αθήνα με χειραποσκευή ( 56 χ45 χ25 μεχρι 10 κιλα) με την Blue air ή Cobalt Air ή Αegean airline
 • Φόροι αεροδρομίου επίναυλος καυσίμων
 • Ολες οι μεταφορες και μετακινησεις στην Κυπρο
 • 4 ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
 • ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ– ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
 • 3 διαν/σεις στο ξενοδοχειο PEFKOS www.pefkoshotel.com
 • Πρωινό δείπνο καθημερινά & σε μπουφε
 • Ασφάλεια ταξιδιωτικής ευθύνης & Έξτρα ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος ιατροφαρμακευτικής , περίθαλψης απώλειες αποσκευών
 • Φ Π Α

 

Δεν περιλαμβάνονται

 

 • Είσοδοι σε μουσεία αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

Απαραίτητα

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
 • Η ανωτέρω ροή των εκδρομών ξεναγήσεων περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα
 • Οι τιμές έχουν υπολογιστεί με τις σημερινές τιμές αεροπορικών ναύλων με φόρους αεροδρομίων & επίναυλο καυσίμων .Επειδή οι αεροπορικές εταιρίες δεν δεσμεύονται για τις τιμές .Όποιες πιθανές διαφοροποιήσεις στον αεροπορικο ναυλο θα διαφοροποιησουν και τις τιμες της εκδρομης που σας δινουμε.

 

 

Πιθανά ξενοδοχεία

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Όνομα

Επίθετο

Email

Τηλέφωνο


Αποδέχομαι τη λήψη των στοιχείων μου από την εταιρία Famous Sotiriou Travel και εγκρίνω την ασφαλή διατήρηση & επεξεργασία τους.:


Άτομα


Μήνυμα-Συμπληρώστε επιπλέον στοιχεία (Ονόματα/Ηλικίες κλπ)


Φόρμα Κράτησης

Όνομα

Επίθετο

Email

Τηλέφωνο


Άτομα


Εξουσιοδότηση Χρέωσης Πιστωτικής Κάρτας

Αριθμός Πιστωτικής Κάρτας


Τύπος Κάρτας


Ημερομηνία Λήξης (ΜΗΝΑΣ/ΕΤΟΣ)


CVC (3 τελευταία ψηφία στη πίσω πλευρά της κάρτας)


Ποσό


Ονόματα Συμμετεχόντων

Ονόματα Συμμετεχόντων (όπως αναγράφονται στα διαβατήρια)Εξουσιοδοτώ τον κ. Παύλο Η. Σωτηρίου να εισπράξει από την κάρτα μου. Εν συνεχεία δηλώνω πως αποδέχομαι τη λήψη των στοιχείων μου από την εταιρία Famous Sotiriou Travel και εγκρίνω την ασφαλή διατήρηση & επεξεργασία τους.Η Εταιρία FAMOUS SOTIRIOU TRAVEL δηλώνει υπεύθυνα πως χρησιμοποιεί τα πιο πάνω στοιχεία της κάρτας για μία φορά εφάπαξ. Τα στοιχεία δε αυτά, διαγράφονται ή καταστρέφονται μετά τη πάροδο ενός (1) μηνός από το πέρας του ταξιδίου για το οποίο δήλωσαν και πλήρωσαν με την συγκεκριμένη κάρτα και εν τέλει συμμετείχαν σε αυτό, οι δηλωθέντες εκδρομείς:


« επιστροφή