Η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η ανάγκη μας να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του πελάτη, είναι τα στοιχεία που δίνουν συνοπτικά το στίγμα του γραφείου μας.

Στην 30χρονη πορεία μας στο χώρο του τουρισμού κινηθήκαμε πάντοτε σ’αυτό το πλαίσιο, γεγονός που επικυρώνεται καθημερινά από τις άψογες συνεργασίες μας και την δική σας επιβράβευση.

Η διοργάνωση εκδρομών – εξωτερικού και εσωτερικού- αποτελεί για εμάς ένα αντικείμενο που γνωρίζουμε άριστα. Ακολουθείστε μας στον προορισμό που εσείς επιθυμείτε και εμείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε την άψογη οργάνωση της εκδρομή σας και την διαμονή σας σε εξαιρετικά ξενοδοχεία με την συνοδεία έμπειρων συνοδών-ξεναγών.

Γνωρίστε μαζί μας κάθε γωνία της Ευρώπης- και όχι μόνο, θαυμάστε τα αριστουργήματα του ανθρώπινου πολιτισμού στο πέρασμα των αιώνων, γευθείτε τις τοπικές σπεσιαλιτέ και διασκεδάστε στους ρυθμούς που ο κάθε λαός προτείνει. Επισκεφθείτε μας στο οικείο περιβάλλον του γραφείου μας για να σας ενημερώσουμε απο κοντά για τα προγράμματα που προτείνουμε.

Αναλαμβάνουμε επίσης, την οργάνωση μαθητικών, φοιτητικών εκδρομών, καθώς και τις εκδρομές συλλόγων, οργανισμών κλπ, όπου και γίνονται ειδικές τιμές. Το προσωπικό του γραφείου μας σας περιμένει και είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε το ταξίδι που επιθυμείτε..

Παύλος Σωτηρίου
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ